Vördade Khenpo Tashi Sangpo Amipa

besöker Stockholm 2-3 oktober och ger undervisning och initiation i Gröna Tara på vårt center i Stockholm

Tara, befrierskan, är en viktig kvinnlig Buddha i Tibet. Hon är fylld av stor medkänsla och vishet och är alltid redo att snabbt hjälpa, stilla alla hinder, sjukdomar, svårigheter och lidanden.

Även om restriktionerna avseende covid-19 har lättat så fortsätter vi att vara försiktiga. Därför är antalet platser begränsat till 20 personer.

Och för att i möjligaste mån undvika trängsel på centret så kommer vi denna gång inte att erbjuda lunch, och möjligheten att inta egen lunch på centret är mycket begränsad. Vi hoppas att det inte innebär alltför mycket besvär för er.

Tider lördag och söndag

kl. 10 - ca 12 och kl. 14 - ca 16

Från kl. 9.30 kommer det att finnas möjlighet att ta en kopp te eller kaffe på centret.

Sista anmälningsdag fredag 24/9

Anmälan görs genom att skicka ett mejl till sakyaswe@hotmail.com. Eftersom antalet platser är begränsat så är det bra om du anmäler dig så fort som möjligt. Du kommer att få en bekräftelse på att du fått en plats.

Anmälningsavgift: 500 kr. Som vanligt finns möjlighet till reducerad avgift - kontakta oss på sakyaswe@hotmail.com eller ring direkt till vår kassör Berit Nilsson på tel 070-513 15 19.

Anmälningsavgiften betalas på pg 479 75 59–4, betalningsmottagare Sakyacentret. Märk plusgiroinbetalningen ”Undervisning oktober 2021”.

OBS! För att minimera risken för smittspridning ser vi helst att du är fullt vaccinerade och tar med eget munskydd.

Varmt välkommen!

Ett samarbete med Sensus