Vördade Khenpo Tashi Sangpo Amipa

fredag-söndag 14 -16 oktober 2022
grundläggande undervisning / introduktion samt
SIMHAMUKHA - undervisning och initiation

Sakya Changchub Chöling, Lill-Jansplan 3, Stockholm
Under fredag kväll och delar av lördag kommer Khenpo Tashi Sangpo Amipa att ge mer grundläggande undervisning som är anpassad till nya intresserade, men som förstås även passar alla andra.

Simhamukha - Dakinin med lejonansikteSimhamukha är en fullt upplyst dakini med ursprunglig vishet, extremt effektiv mot alla slags hinder, från de vanliga som orsakar oss svårigheter, såsom negativa influenser, faror, sjukdomar och störningar, till de andliga som hindrar oss från att nå ett fullt upplyst tillstånd. För att förstöra alla hinder manifesterar hon sig i vredgad form med ett lejonansikte.

Denna kraftfulla hemliga övning fördes till Tibet från Indien av den store översättaren Bari Lotsawa, som överförde den till Sachen Kunga Nyingpo, och blev sedan en av Sakya-traditionens Tretton Gyllene Dharma.

Tider fredag - söndag 14 - 16/10
 • fredag: kl. 19 - ca. 20.30
 • lördag/söndag: kl. 10 - ca. 12 och kl. ca 14.00 - ca. 16.

 • Det finns möjlighet att ta en kopp te eller kaffe på centret innan undervisningen börjar.

  OBS Sista anmälningsdag fredag 7/10

  Anmälan görs genom att skicka ett mejl till sakyaswe@hotmail.com Eftersom antalet platser är begränsat så är det bra om du anmäler dig så fort som möjligt. Du kommer att få en bekräftelse på att du fått en plats.

  Anmälningsavgift

  800 kr (600 kr för fullt betalande medlemmar). I kostnaden ingår en enkel lunch som serveras på centret. Som vanligt finns möjlighet till reducerad avgift - kontakta oss på sakyaswe@hotmail.com eller ring direkt till vår kassör Berit Nilsson på tel 070-513 15 19.

  Anmälningsavgiften betalas på pg 479 75 59–4, betalningsmottagare Sakyacentret. Märk plusgiroinbetalningen
  Undervisning oktober 2022.


  Ett samarbete med Sensus