Månadens aktiviteter

Pandemin fortsätter och vi måste även fortsättningsvis vara restriktiva med hur vi träffas, så våra träffar äger fortfarande rum online. Är du intresserad av att delta? Skicka ett mejl till sakyaswe@hotmail.com så får du mer information och länkar till zoom för registrering.


Undervisning med Vördade Khenpo Tashi Sangpo Amipa: Måndag 23/11, kl.19.15 fortsätter Khenpo Tashi Sangpo sin undervisning med kommentarer på en text om Bodhicitta - Juvellampan, skriven av Khunu Rinpoche. På engelska heter texten The Jewel Lamp- Vast as the Heavens, Deep as the Sea; verses in Praise of Bodhicitta. Alla är varmt välkomna att delta, även om du inte varit med förut. Onsdag 11/11 kl. 19.15 träffas vi över zoom för Grön Tara-ritual, där alla med Tarainitiation eller -välsignelse är välkomna att delta.

Torsdag 19/11 kl. 19.15 kommer vi också att träffas och tillsammans gå igenom "En Bodhisattvans 37 övningar"av Phagma Thogme med kommentarer av VördadeKhenchen Sherab Gyaltsen Amipa Rinpoche. Vi kommer också att avsätta tid för att meditera tillsammans.

Onsdagen 25/11 kl 19.15 återupptar vi studiegruppen om de sex paramita - fulländningarna. Vi kommer även att meditera tillsammans. Som vanligt behöver du bara registrera dig via zoom-länken, men om du vill ha texten i förväg så skicka ett mejl till sakyaswe@hotmail.com någon dag innan träffen så skickar vi den. Det går utmärkt att delta även om du inte varit med förut.

Torsdag 26/11 kl. 18.30 Studiegrupp: Tantradelen av Lamdre och Hevajra-meditation. För att kunna delta måste man ha inititation i Hevajra. (obs inte zoom).

 

   
 
         
 
Första sidan | Historik | Sakya Trizin | Khen Rinpoche | ProgramLitteratur | Länkar | Kontakta oss